Rondom geboorte

Rondom geboorte

Rondom geboorte

Annemarie Born


In 1990 heb ik de opleiding tot verloskundige afgerond. Daarna ben ik als verloskundige gaan werken in verschillende praktijken in Eindhoven. Omdat ik veel interesse heb in het begeleiden van aanstaande ouders naar de geboorte toe ben ik een scholing in haptonomische zwangerschapsbegeleiding gaan volgen. In 2001 ben ik gestart met mijn praktijk Rondom Geboorte naast mijn werk als verloskundige. Vanaf dat moment ben ik mij meer en meer gaan richten op deze manier van begeleiden.

Wat deze manier voor mij zo bijzonder maakt is het contact tussen ouders met hun baby en met elkaar. Er groeit niet alleen een baby in 9 maanden zwangerschap maar ook het gevoel dat je 'ouder' aan het worden bent. Het directe contact wat je met je baby voelt helpt hierbij. Ik wil ouders leren dat zij met vertrouwen en vreugde uitkijken naar de komst van hun baby.

Als aanvulling en verdieping van mijn kennis over zwangerschap en geboorte heb ik in 2012 een opleiding tot stress-counselor/coach afgerond.

Door de handreikingen van jou was het een ongelooflijke, mooie, wondervolle en intense ervaring waar we met veel plezier en een gelukkig gevoel op terug kijken.

Rondom geboorte
Haptonomische begeleiding tijdens de zwangerschap en na de geboorte
Rapelenburglaan 26
5654 AR  Eindhoven
  
TEL 06.30.64.30.56